I Hymens lenker

Lørdag var det klart for stor festivitas i Temptation Valley. Gerd Therese, som alle som frekventerte Håradalen på midten av 90-tallet lærte å kjenne som «hun sinnsykt fine burgerflipperen», har nå blitt lurt inn i Oddvars nett for evig og alltid.
Tonje og jeg tok først turen ut til Ekkje, og hilste på de nåværende beboerne. Minner og lengsel presset seg fram så jeg virkelig ble sentimental. På Rabbe ble vi som alltid tatt imot med åpne armer, og deretter var det tid for en tur i Guds hus. Presten holdt en dataorientert preken, som faktisk hadde en del for seg. Særlig frasen om å velge «vis skjulte ikoner» passet godt for et ekteskap.
Den store festen gikk fore seg i Grendahuset. Jeg tipper vi var i underkant av 100 personer, som slapp å få stempel, og kunne ta med drikke ut og inn som det måtte oss behage. Middag, taler og sanger forløp knirkefritt, uten de store avsløringer om brudgom eller brud. Kari (moren til Oddvar) hadde laget en sang som frembragte tårer selv hos voksne menn…(meg). Etter mat var det fri bar, med alle rettigheter og vel så det. Festen utartet på sedvanlig vis, hvor alle etterhvert ble i meget god form, jeg ble ydmyket på storskjerm grunnet mine eskapader i utdrikningslaget, og Asle og jeg fikk lagt igjen noen spor i brudesengen og på tannkoster, bilratt etc…
Søndag morgen var det Tonje som satt bak rattet over fjellet. Bilder lagt ut i galleri.

Publisert
Kategorisert som Blogg