Høydepunkter

Jeg har lastet opp en hel del bilder i galleriet mitt fra de siste månedene. I dette innlegget presenterer jeg noen høydepunkter fra det første halvåret i 2006. Tips: alle bildene er forstørrbare.
zillertal.jpgÅret startet fantastisk. Vi var i alpeland og pumpet pudder. Dette var første turen jeg hadde snø under bena etter ulykken i april 2005. Bildet viser en traskende Even Ofstad som laffer i pudderen etter en frekk og velkjørt linje i Zillertal Arena.

pederulf.jpgIngen vinter uten Røldal. Bildet viser hvor mye vi (les: Peder) følte oss hjemme på historiske Hordatun Hotel som ble (blir?) revet denne sommeren. Fotografen her er verdens beste Veronica.

myras.jpgI februar ble det atter en alpetur. Denne gangen forelsket vi oss i Obergurgl. Bildet viser Helge Myrvangs nydelige stil nedover henget, og er et av bildene jeg er mest fornøyd med.

votna.jpgTilbake i Røldal. Det er mars. Snøforholdene legger dessverre(?) opp til alternative prosjekter. Vi finner oss en demning, det er fredelig og stille. Petter fra Stavanger Freeriders kan skimtes som en liten marihøne i fohold til den massive Votnademningen.

myricross.jpgDe store dumpene lar seg vente, og det blir atter en gang iverksatt nye alternativer. Skicrosskonkurranse i Håradalen er ikke hverdagskost. Samtlige deltar utenom fotografen som donerte startnummeret sitt vekk til herren i grønt. For andre gang på 8 år har Helge ski på bena, og dette bildet får meg til å dra på smilebåndet. Godstil!

DSC_2159.jpgPlutselig er det april. Påsken dette året er nok ikke den som sklir inn i historiebøkene som den største. Bildemengden er få promille i forhold til fjorårets. I april er det også RFC, årets begivenhet. Bildet er tatt fra Smellis helikopter og viser Tor Eivind Lindstad med godt mot.

DSC_2270.jpgSkistallen viste seg å være nok et alternativt prosjekt. En tjukkas og en klatrevekk var alt som skulle til for å oppholde Ruben og Viggo. Bildet viser eks capoeira-ekspert Ruben Wallin. Kroppskontroll fra himmelen!

DSC_2363.jpgHehe, jeg må le. Bildet viser Viggos fantastisk iver under Posthusets våropprydding. Vi kastet utrolig mye dritt, og Viggo fant favorittcapen sin i kjelleren. Dette var rett etter min siste skidag denne sesongen, 7. mai.

DSC_2419.jpgPlutselig stod sommeren for dør. Siste eksamen var avlagt og mor og meg befannt oss i Geirangerfjorden. Bildet viser et nydelig stykke Norge, «De Syv Søstre».

Takk til alle som bidro med en flott vinter og vår. Nå er det sommer, men jeg sjems ikke av å si at jeg gleder meg til vinteren!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Mye bra bilder Andårs, du begynner å få draget på det! Fanx for alle bildene du har tatt av moi.

Kommentarer er stengt.