(Ab)sint!

Sint?I dag er jeg klar for mitt livs andre Prahatur. Vi er en dassgjeng på åtte griser som skal fante rundt i tre dager. Herliga London, dette blir bajas! Grugleder meg.
For noen dager siden var jeg på Handelsslaget på Sola. Der pleier jeg å handle et par ganger i uka for Mor. Siden Mor fortsatt røyker hender det støtt og stadig at jeg også må kjøpe røyk. Det ble en kjekk og kort dialog mellom meg og den 18 år gamle ekspeditøren Mette:

  • Mette: «Hei, har du legitimasjon?»
  • Anders: «Nei, dessverre»
  • Mette: «Det må du nok ha kjære venn»
  • Anders: «Eg é femåsjue år å sjøbe røyg te mor»
  • *lang tenkepause*
  • Mette: «Ta med neste gang!»

Nyde det!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

  1. Det blir bedre og bedre med åra. Jeg blir også fra tid til annen spurt om leg når jeg skal kjøpe alkohol og eller er ute på byen. Det beste er å ikke si noe spesielt men bare vise det, da hender det at de som spør blir ganske rare…

  2. Jeg tror dette er veldig kjønsbestemt. Får intrykk av at gutter ikke bryr seg så veldig, men min kollega Kristin som snart fyller 27 blir stadig spurt om leg. både på polet og ute. Hun synes IKKE det er noe gøy eller at det er et kompliment..

  3. HAHAHA! dritbra, eg er 19 og har aldri (merk deg «aldri») blitt spurt etter leg i en butikk

Kommentarer er stengt.