Erfjordfestivalen 2006

Are den BeinhardeJammen meg sant for en helg. Selv om jeg ble ydmyket som helgens desidert største kløne, sitter nok samtlige igjen med en god klump i magen. Det var en ære å bli invitert Erfjord atter en gang. Det er garantert suksess når Myri steller i stand til festival. Lovie og meg brenner inn til Stavanger på fredag, og kaver oss om bord på ferja. Are og halvtyrkeren Lars er allerede om bord. De skyller en stor bøtte fylleangst på han tjukkeste av duoen vår. Latter blir til tårer. Ut på kveldingen ankommer vi Erfjord og blir møtt av en alltid like smilende Myrivang. Folk kommer strømmende til fra Skien, Sand, Stord, Fiskå og Stavanger. Ølboksene åpnes og sjøen testes ut. Pisselonka!

Myri pÃ¥ line i naustetFestival er ikke latskap. Vi svømmer, surfer og går på line. De av oss som får det til. Klarer ikke å fatte at jeg aldri F*** skulle komme meg opp på det J**** surfebrettet. Boletrykket kom, og med halen mellom bena måtte jeg til slutt gi opp. De som fikk det til digget det. Innledningsvis kunne dere se Are den Beinharde som utfører sitt signaturtriks. Selv om det kanskje ikke ser slik ut stomper han faktisk det som han så stolt kaller «Nohand Ninja». Linegåingen mestres heller ikke av de halvtykke, men multitalentet Myrvang fikser også denne heksekunsten.

Når skumringen sniker seg innpå blir øllet plutselig satt i fokus. En trivelig kveld med gode historier skriver seg lett inn i historiebøkene. De store rølpene uteble, men det var forhåpentligvis bare flaks.

Vi snakkes på Erfjordfestivalen 2007!

PS! Hvis noen lurer på hvorfor jeg skriver når jeg er i Praha, så gjør jeg jo ikke det. Jeg kan bare alle knepa.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

  1. Erfjordfestival er faen meg helt real!! Fin fin oppdatering og bilder Andy! Nice one! Are know his NINJA! Ser frem til 2007.

Kommentarer er stengt.