Sommeren i grove trekk

Nå som sommeren er på hell, er det dags at tenke litt på det som har funnet sted. Begynnte ferien med en tur til Danmark. Vi booket inn på et feriesenter i Lemvig. Et stille lite tettsted på danmarks vestkyst. Her var vi en uke. Sol og fantastisk vær. Tok turen til Tyskland å handlet billige varer før vi skulle til fedrelandet igjen. Etter skogen å dømme i Danmark er det er nydelig land å drive med drage i. Eventuellt kite. Feiret bursdag til Noah med sjokoladekake å dansk øl.

Dro hjem til Gladmat arrangementet. Her var det mye fint å smake på, både av fast og flytende føde.

Avsluttet ferien med bryllup i Røldal. Her var det duket til fest. Oddvar i baren er et bra utgangspunkt når det skal serveres alkohol. Tilreisende hadde sett på dette med bygdebryllup som noe eksotisk. Ble det mye fyll mon tro? Kom de lokale til å sloss å være tullinger? Nei tvert imot. Det var en representant fra de tilreisende som tøyset det til for seg. Det ble danset på et bort, dette bordet ble så løftet over et noe ustødig og tildels fraværende hode for så å sende det mot parketten i gymmsalen på Grendahuset med det brak.  Resultatet ble et knust bord.

Elvestad var også på plass. Han kan sikkert fortelle at Hardanger sideren inneholder mer alkohol en den du normalt får tak i på ditt lokale S-lag.

Nå er jeg på jobb igjen. Her sal vi bygge på litt. For å fikse det får vi hjelp av Thialf. Dette er et større løftefartøy. Noen husker kanskje den russiske atomubåten Kursk som sank i Barentshavet? Dette er den som løftet opp deler av ubåten. Det er store dimensjoner på dette fartøyet. Løftekroken veier 280 tonn. Den kan løfte 16 000 tonn  og er stabil i sjøen i bølger på opp til 6- 8 meter. Gleder meg til den kommer.

Ha en oppløftende dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

4 kommentarer

  1. Jeg satset på en sommer med grove dekk, det gikk i vasken… Ta bilder av Thialf og skriv et inlegg! Sånne kranbåter er kule!

Kommentarer er stengt.