«Can’t never did anything»

Én av mange blogger jeg leser er «A Blue Flavored Blog». Mest av alt fordi dette er samme type bedrift som jeg selv arbeider i, og den gir meg mange gode tips. Artikkelen jeg leste i dag vil jeg nevne fordi jeg tror den kan være interessant for alle, ikke bare for folk i min bransje.

Kort oppsummert handler den om å lære livet ut. Hvor og hvordan man lærer er kanskje ikke alltid like viktig, bare man lærer noe. Sitatet i overskriften traff meg veldig godt. Jeg tenker på alt jeg ikke har lært fordi jeg har trodd at jeg ikke kan eller behersker det. Fremover skal jeg prøve å ha i bakhodet at man alltid skal stille spørsmål, vær sulten etter kunnskap, bryte rutiner og lære av og til mennesker man møter.

Jeg begynner i dag. Har jeg lært dere noe?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

  1. Det er et ordtak som går noelunde i denne duren, som jeg syns er litt kult; «If you think you can or think you can’t, then you’re right». Syns det passer litt inn her…

Kommentarer er stengt.