Antiklimaks

Sommeren er over og atter en gang vender jeg tilbake til Bergen by. Samtidig som første forelesning starter sitter jeg på Flaggruten. Planen var å pakke Spiegel i går og legge på hjul, men stakkars Spiegel fikk feber, og reisen måtte utsettes. Hun er en gammel dame, og neste sykehusbesøk vil avgjøre hennes fremtid.

Hele helgen var vi på Pulpit. Festivalen bestod av mange store opplevelser, samt noen skuffelser. De tre store favorittene Danko Jones, Snook og Dog Eat Dog leverte knallbra konserter. Førstnevnte har jeg aldri lyttet til, men asiateren med verdens største selvtillit kunne virkelig underholde. Monologene mellom låtene var på nivå med mange ståopp-komikere. Snook overrasket også. Scenevandte, musikalske og veldig fengende. Albumet skal anskaffes. På lørdagen var det våre store helter fra 90-tallet, Dog Eat Dog, som skulle på scenen. Vi gav alt. Full pull. Tror bandet ble like imponert over oss som vi ble av dem. Svettebøene beviste at kvalitet er viktigere enn kvantitet. Moshpitten satt som et skudd. Etter den solide innsatsen gikk vi over i bajasmodus som resulterte i én av sommerens morsomste kvelder. Bare uflaks gjorde at vi ikke våknet opp i Newcastle.

«Du har det ikkje marr løye enn dét du ødelegge for andre.»

Nå konverterer bajas-Anders over til superseriøs-Anders. Jeg ser på 4 måneder med knallhard trening, jobbing, skolelesing og turplanlegging. Det kan se ut som jeg avslutter min Bergenskarriere i løpet av julemåneden, hvis alt klaffer skolemessig. Sommeren har vært et tapsprosjekt fysisk, psykisk og økonomisk, og det krever uendelige mengder innsats for å bygge alt opp igjen. Planene for de kalde vintermånedene er mange, og jeg gleder kolossalt til å bedrive de aktivitetene jeg lever for.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

 1. Min Bergenretur blei litt utsatt. Kom meg vel hjem fra Barcelona, men ikke kofferten min. Kommer nok opp på tirdag eller onsdag.

  «Sommeren har vært et tapsprosjekt fysisk, psykisk og økonomisk, og det krever uendelige mengder innsats for å bygge alt opp igjen.»

  Jeg kan stille meg i samme kø. Hadde det ikke vært for at eg måtte opp kver dag for å gå på jobb e eg redd leveren hadde kollapsa. Den e på vippen nå.

  Ellers satse eg på at Trashie kan hjelpe meg med mac kjøp snart.

 2. «Sommeren har vært et tapsprosjekt fysisk, psykisk og økonomisk, og det krever uendelige mengder innsats for å bygge alt opp igjen.»
  Da er vi to!

 3. 3 her. Men den Newcastle turen må gjennomføres en gang uansett Anders. Bedre planlegging av dialog neste gang. Takk for god innsats i Rogaland Sommertrash ’06. Vel møtt neste år:)

Kommentarer er stengt.