Toppform?

Lørdag ble jeg lurt til å delta i et lite sykkelritt. Jeg har syklet endel i det siste, så jeg tenkte; joa, sikkert gøy bare å være med. Rittet går fra Gressbanen til Tryvann og er ikke mer enn knappe 6 km. Men så er det da også sikkert 450 høydemeter! Jeg hadde to mål. Jeg skulle slå Kjetil og jeg skulle klare det på under 25 min. Da jeg kom til start drev de andre syklistene og varmet opp ved bla å sykle på mølle. Her var nivået noe høyere enn jeg hadde håpet.
Etter en strabasiøs og blytung sykkeltur i øsende pøsende regn var jeg i mål. Tiden ble 24.33 og jeg slo Kjetil. Jeg klarte målene mine. Litt deprimerende var det dog å se seg slått av en dame på mellom 55 og 59 og en gutt på 10-12 år. Jeg tror jeg kom på 4 siste plass av 98 startende og det er jo ikke så gæærnt. Neste år skal jeg forberdre tiden hvertfall.Ha en formfull dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

6 kommentarer

  1. Syklet de på mølle? Det er jo sånn jeg pleier å løpe på det…
    Men det er ikke for sent å bli med på Birken neste lørdag Ping. Jeg har omtrent ikke syklet noe i år, men bestemte meg på tirsdag, og etter det har jeg syklet hver dag. 10 dagers forberedelse må da vel holde i massehvis? Kom igjen á! Ikke vær kjip nå!

  2. Kan heldigvis ikke. Det er duket for årets sommerleker i kutteklubben uten navn. Her står det sportslige like sterkt i fokus som det sossiale..

  3. De syklet nok ikke på mølle, men på rulle ;)
    Syklet selv sykkelritt på Søndag, det ble min 3. sykkeltur i hele år, og eg er vant til å sykle mye mer enn dette… endte opp med å få navnet mitt nederst på resultatlista, men eg slo en kompis av meg med 1,5 time. Det som var surt er at han hadde betalt for trim ritt og ikke turritt, så han kom ikke med på resultatlista. Ellers måtte eg se meg slått av en dame på en skikkelig gammel racer sykkel og en middelaldrene, godt avrundet mann på en offroad sykkel. Rittet var forresten 62km og eg kom inn med tiden 2t 13min.

  4. Skubi: Høres slitsomt ut ja.. Vi får nå se.. Det blir hvertfall Lillehammer – Oslo, Grenserittet og Klatringen (til Tryvann)

Kommentarer er stengt.