Øretelefoner

Heter det dét? Uansett hva det heter så trenger jeg nye. Mine ører er absolutt ikke kompatible med typen som bare stikkes inn. De faller ut selv om de ekspanderer, og selv om jeg sitter helt i ro. Jeg trenger noen som bruker det ytre øret som stillas. De skal løpes med og de skal sitte fast. De må kunne brukes sammen hjelm. De bør tåle fuktighet og ha normal god lyd. Tips mottas med takk!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

14 kommentarer

 1. Sony hadde hvertfall tidligere en serie som man puttet inn i øret. De sitter veldig godt og har skikkelig lyd.

  Forskjellen på disse og vanlige øretelefoner er at de har en gummidings som går litt inn i øregangen. Har hatt dem i 8 år nå og er kjempefornøyd :)

 2. Det er mulig de er av feil sort, men jeg vil uansett anbefale Koss PortaPro. De sitter som et skudd og lager bra lyd.

 3. Izak: fungerer ikke i mine ører, jeg må ha noe som går festes til det ytre øret.
  Zahl: de fungerer ikke i det hele tatt på mitt hode.
  Ole Kr: ikke i en sykkelhjelm

  Takk for (ubrukelige) tips!

 4. Her er et brukbart tips, Sennheiser PMX 60!
  Disse oppfyller kravene hvis ikke hjelmen er for trang.

 5. Koss PortaPro har utrolig bra lyd, men de sitter ikke så godt på mitt hode som på andre sitt. Mulig jeg har en spesiell hodeform ;) Jeg bruker dem når jeg går, sitter, jogger eller sover.

 6. Hvis du absolutt MÅ høre på klovner i kamp når du kjører brett kan du jo kjøpe en sånn dustehjelm med innebygde hodetelefoner og fabrikkmonterte designklistremerker. Image is everything;)

 7. Cappel: skal sjekke ut Sennheiserene, men fant ikke ut fra nettsidene hvem som forhandler dem i Bergen.
  Berge: PortaProene funker ikke i det hele tatt på mine ører.
  Erlend: har du B&O?
  Skubi: de skal brukes til alt.

Kommentarer er stengt.