Freelineskates

FreelineskatesSer dette fett ut? Ut i fra bildet ser det ut til å ha en litt bratt lærekurve,  men ut i fra videoene på freelineskates.com ser det jo ultrakult ut. Skøytene kan bestilles fra freelineskates.no. Hører jeg en bestilling, Bambi?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

13 kommentarer

  1. Ser ut fra videoen at dette ikke lar seg lære over natten. Ikke bare at kurven bør være bratt, jeg tror det er en lang stigning før du er på toppen.

  2. Stikk heller ned på session eller surfsentrum og kjøp heller et sikkelig longboard! Mye fetere det, eller hva?

  3. Fy faen så provoserende.. Har aldri sett noe så døvt før! Kjøp et brett, det der er for folk som vil skate, men ikke får det til.. Herregud……

  4. Enig med OleKr(og alle de andre). Det tar lang tid å lære og når du kan det så går du lei…

  5. Syns det Carveboard så jævlig fett ut! Ligna jo veldig på et vanlig longboard da, men med litt fetere hjul :D

  6. hallo bergen, har stått på freelines noen uker nå. tar ikke så mange dager å lære basics, men det er når du forsøker deg på goofy, rampe eller ninjaspinn og slides du møter de tøffeste utfordringene. går ikke lei av disse med det første, med mindre du er av typen som gir opp når du ikke klarer noe etter 10 minutter. men smaken er som baken, noen liker morra andre liker dattera. jeg tar dem begge, gjerne samtidig. hehe

Kommentarer er stengt.