Sjelefred

YogaOg plutselig var sommeren over. Regnet faller i Bergen, og jeg sitter tilbake på pulten min og tilbringer mer tid foran datamaskinen enn det som er forsvarlig. Jeg er i gang med det som trolig er mitt siste semester som fulltidsstudent. Fagene på timeplanen min heter «Innføring i administrasjon og organisasjonsvitskap», «Bedriftsstrategi og konkurransepolitikk» og «Innføring i psykologi». Lett blanding. Jeg ser ikke frem til høsten med drittvær, strebing, nerding og fattigdom. Akkurat nå er det noe som mangler.

Uansett er det viktig å dra frem de positive aspektene ved tingenes tilstand. På onsdag var vi på «stå-opp-show». Trekkplasteret var selveste Per Inge Torkildsen. Til tider hysterisk morsom, men dessverre så alt for kort.

I morgen skal det slappes av. Og da mener jeg selvfølgelig ikke sofa og idiotbokstitting, men Yoga. Makkeren min Pussyman starter opp med én time ashtanga yoga, deretter pilates og så avslutter vi med litt klassisk yoga. Mellom øktene får vi servert biologisk snacks. Dette må bli bra.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Bare en ting å si Anders eller skal vi si Andrine? Gaaaaay!
    Yoga å pilates, mangle bare en liten chiaua så er du der….

  2. Hehe. Lurer på om ashtanga yoga betyr at vi må stille i tanga? Hadde vært greit å fått klarert det. Flaut å strekke seg i bokseren hvis alle kjører streng.

Kommentarer er stengt.