Rullebrettfilmer

Gleaming the CubeSvært mange av oss husker rullebrettfilmene fra det glade 80-tallet. På Kontoret i dag mimret vi litt, og fant ut at det hadde vært svært så fornøyelig med et lite gjensyn. Problemet er hva titlene er. For de fleste dukker «Skate or Die» opp som en selvsagt kandidat, men er det egentlig «Gleaming the Cube» vi da tenker på? Og så var det den andre – stemmer det at det er «Trashin’»? Er det noen flere klassikere jeg har glemt? Det være spillefilmer.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

  1. Gleaming the cube er Skate or die ja. Det var vel bare Tv2 som kalte den for Skate Or Die?? Trashi’n t-t-t-t-t-t-t-t- traaaashin. Det er vel filmen som fikk meg til å begynne å skate i ’89 (filmen er vel fra ’86.) Jeg vilpåstå at det er den som er klassikeren over alle skatefilmer. Husker det mange som begynte å skate etter at de hadde sett Back to the future filmene, men det er ikke akkuratt skatefilm

  2. Husker det var en skatefilm som meg og bror min sikkert leide 25ganger, har ikke idè om hva den heter, i og med eg sikkert var 5-6år gammel når eg så den… eneste eg klare å huske fra den var at det var noe med at det slutta med at kjæresten til hovedpersonen ble kidnappet eller noe, og han forsvannt etter de på sitt nye skateboard (som var med noe aluminiumsplater og greier på)… Noen som vet hvilken film det er?

  3. Kan nesten tro det var Cleaning the Cube, de siste scenene i traileren minna meg litt om det eg huska…

Kommentarer er stengt.