Dysjalandhallen

Henning og HeinEndelig kan jeg presentere den første videosnutten jeg har satt i sammen. Det er nesten fem år siden vi leide Dysjalandhallen og hadde det svingøy. Bildet viser Henning og Hein i kjellerstuen min før avreise. Hehe, Henning hadde virkelig gira seg opp til denne dagen. Jeg ønsker tilbakemeldinger på kvalitet, lengde, musikk, klipping og format. Det er lenge siden jeg har redigert film, og det tar litt tid å komme i gang igjen. Men, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Filmen ligger logisk nok under Filmer.

Confessions of a Dangerous MindHelgen har vært kjip. Kroppen har ikke spilt på lag. Jeg hadde store turplaner denne helgen, men har gjort absolutt ingenting. Unødvendig mye soving og en forbanna ineffektivitet. Ikke utrettet en dritt. I morges satte jeg på filmen «Confessions of a Dangerous Mind». Ut i fra forsiden på filmen var jeg sikker på at det var Benicio Del Toro som hadde hovedrollen, men det var det altså ikke. Filmen skuffet etter litt for høye forventninger. 6/10.

Dagene her i Bergen er skremmende like. Tidlig opp, og sitter med skole og jobb frem til klokken slår fire. Deretter er det trening og middag, for så å kanskje jobbe litt til før sengetid.

Til helgen kommer jeg nedover til gamlebyen. Vi skal nemlig ha klassefest. Det er over ti år siden vi gikk ut av ungdomskolen, og det må feires. Selvfølgelig blir det bånn gass.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

  1. Fett!! Storkoste meg! Eneste jeg hadde aa utsette var vel at kvaliteten kunne ha vaert ett hakk hoeyere, men skjoenner jo at filstoerrelsen ogsaa maa begrenses. Alikevel, ble litt for «pikslert» for meg av og til.

    Mange smil ble det i hvert fall, og redigering var fin fin. Fett med Engstroen i jente-kategorien ;)

    Jeg vil se mer!

Kommentarer er stengt.