F*ck all Night

Frank og meg har begynt å digge en ny type musikkstil. Eller, stilen er nok ikke ny, men vi har hvertfall ikke hørt for mye på slikt før. Kan kanskje kategoriseres som en blanding av electro, techno og punk. Er du interessert kan jeg anbefale svenske John’s Candy med F*ck all Night. Sangen fant jeg forøvrig på traileren til skifilmen Frame by Frame fra Nova Films.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

11 kommentarer

  1. Finnes en del kul slik musik og ja! Fischerspooner havner vel og litt i samme klassen. Kanskje litt roligere. De er og brukt i noen skifilmer. Når de kommer til Frame by Frame tror jeg Jim Johansson kan ha en kul part. Så han kjørte på Stryn i sommer. Mannen lærte seg Kangerooflipp to dager etter Jon Olsson viste den for første gang!

  2. Så Chicks on Speed på Roskilde 03. Dødsfett! Det var vel rundt da denne «sjangeren» hadde sin storhetstid. I norge var Fox’n Wolf og Snuten litt populære og Datarock er litt i samme gata, men litt mer disco lissom på en måde. Jeg hater og kategorisere musikk men «sjangeren» kalles «electroclash» i visse kretsløp……….

  3. Ser du nevner Datarock, de var eg faktisk på konsert med en gang, de varma vel opp for Tungtvann på husnens, og må virkelig si at det IKKE var noe livemusikk! Er spessiel musikksjanger dette, og kanskje ikke helt min greie… Til film kan eg se for meg at det passer, men ikke som rein musikk…

  4. the postal service – such great heights var jeg hekta på en gang i tiden. anbefales! Hørte den første gang på Lame.

  5. Datarock er dritfete live! De funker også fint som rein musikk rett i øret! Og de er husbandet til Whiteout.

  6. Andre band ca. innenfor «sjangeren» som burde sjekkes ut er det sjarmerende jentebandet Le Tigre og ultravulgære Peaches.

  7. Jeg så Le Tigre på Roskilde ’04. Postal Service har jeg hørt litt på, men kom ikke på at det er i samme sjangeren. Kanskje hvis du tar vekk «punk» og setter inn «indie»?:P

  8. proev shapeshifter, rhombus (light—-the black seeds)noen av fat freddy’s drop er ogsaa bra!

Kommentarer er stengt.