Det finnes et barn i oss alle

 Jeg leste i avisen i dag at på lørdag dumpet noen geniale mennesker 3000 kilo hvit Lego på Tullinløkka i Oslo. Hversågod, bygg!
Jeg klarer jo ikke motstå fristelsen, som den gamle Lego-byggeren jeg er. Jeg tenker som så at jeg må jo bygge noe som kan skille seg litt ut, og hva passer da bedre enn å bygge et, etter mitt syn, av de flotteste byggverk i verden. TransAmerica Building. Originalen står i ,etter mitt syn, en av verdens vakreste byer, San Francisco.
Jeg ser for meg å bygge modellen med en grunflate på ca 25×25 cm. Dette vil gi en høyde på ca 125 cm, så det er ingen smågutt vi snakker om.. Jeg tror nok jeg bør bygget et godt fundament for at det ikke skal ramle over ende :-)
Etter jobb er det bare å komme seg hjem, spise litt middag og sette seg på sykkelen. Tror jeg skal ta med meg litt god musikk og benke meg ned med Legoen på Tullinløkka. Gleder meg stort. Noen som vil være med?

  Her er resultatet etter ca 2 1/2 timer og to såre tommeltotters bygging. Byggverket er ikke det høyeste av modellene, men det er nok det stødigste.

Ha en leken dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

4 kommentarer

Kommentarer er stengt.