Ute av trening

Jeg har den siste tiden trent en hel del. Jeg satser hardt på syklingen for tiden, og mener selv at jeg begynner å komme i god sykkelform. Da jeg var ute og jogget her for en stund siden oppdaget jeg at jeg ikk var i så god joiggeform. Jeg ble både stiv og støl.
Forrige ukes legobygging skulle viste seg å være en «idrett» jeg var helt ute av form i. Nå sitter jeg her med en skikkelig vond tommel. Jeg tror jeg har fått en eller annen belastningsskade i tommelen. Det minner mest om senebetennelse og den begynner så smått å spre seg til underarmen. Nå sitter jeg her med hele høyre håndledd og underarm intyllet i støttebandasje. Det er litt flaut å bli satt ut av Legobygging.. Jeg må nok komme meg til legen og få tak i noen gode medisiner. Jeg har en favoritt; Voltaren. Den er betennelsesdempende og av erfaring kan jeg si at den nesten er en mirakelmedisin. Jeg setter min lit til legestanden.

Ha en betent dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

16 kommentarer

  1. Hvis man gjør like mye av båda så kanskje…… Men prøv å sykle 5-6 dager i uka i et par år og så ta en løpetur.

  2. Right Ping. Sykling belaster bare de store musklene og man mister også spensten. Jeg tror jeg løper bedre nå etter seks måneder på sofaen en da jeg var en godt trent syklist. Men over lange distanser hadde nok kondisen og utholdenheten veid opp.

  3. Det har vel mye med hvordan du bruker musklene. Løping er hardt og brutalt, mens sykling er mykt og behagelig. Skal godt gjøres å bli stiv av sykling f.eks. I tillegg er sykling veldig monotont for musklene og de blir veldig vant til ene måten å jobbe på. Om en løper like mye som en sykler burde det gå greit. (men jeg har aldri prøvd:)

  4. Jeg synes det bør være stor høyde for lite gjennomtenkte innspill her på Kaskjer men hvordan du kom fram til 50% Dokkulf, det lurer jeg på:)

  5. Å tenke før man snakker blir som å tørke seg før man driter :) Mente bare at landeveissykkling er og har lenge vert en uren sport med mange duster. Kunne vel ha skrevet det bedre ja

  6. den profesjonelle sykkelsporten er veldig uren ja, men langt i fra 50% av de som sykler er proffer… så du er ikke dust bare fordi du sykler på asfalt istedet for i skogen. Landeveissykling er faktisk veldig spennende til tider det og =)

  7. Nei jeg mente ikke å fornærme asfalt fans. Prøvde en dyr racer i sommer, og syns faktisk at det var langt mer spennende enn jeg hadde trodd. Imed at Armstrong og Pantani ble nevnt tenkte jeg kun på proffer.

Kommentarer er stengt.