Ny gutt

Gale AndersDet har skjedd mye den siste tiden. Dessverre må jeg gi en oppsummering i korte ord. Som dere kan se har jeg blitt en ny gutt. Frank tok ansvar på lørdag og gav skolten en omgang med Geggis klippemaskin. Legg merke til den bakre manken som enda ikke er forsvunnet. Lovie var på besøk i helgen, og det gikk jo som det måtte gå. Blåmerker og angst. Frank og meg har blitt store TV-stjerner her i Bergen. Vi er stjernene i BTVs store satsning, AD/HD. Premieren ble sendt på fredag.

Forrige helg var jeg i reunionfest med ungdomskolen. Det er nå over 10 år siden vi avsluttet 9. klasse. Det var utrolig festlig å se alle igjen. Lenge siden jeg har ledd så mye. Noen hadde blitt morsomme, noen hadde blitt nydelige, og noen var prikklike.

I dag fikk jeg en veldig trist telefon. Personen i den andre enden kunne fortelle at min tidligere barndom- og ungdomskompis, «Landsnesen», druknet nå på søndag. Uheldigvis var han ikke på klassefesten forrige helg. Christian var min nærmeste nabo og én av mine bestekamerater når jeg bodde på Snøde, frem til 1996. Siden den gang har vi dessverre ikke hatt så mye kontakt. Kontaktet ham i fjor sommer, og vi ble enige om å hukke opp igjen, men det ble bare med snakket. I dag er jeg lei meg for at det ikke ble noe handling. Sitter alikevel igjen med en drøss av artige minner, spesielt fra stupinga og brettkjøringa.
Minnene vil alltid bli husket. Tankene mine i kveld går til familien, da spesielt hans fire søsken.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

  1. Trist med kompisen din! Regnet med at det var en bekjent av deg da jeg hørte det på nyhetene…….. Fet cut btw:)

  2. Smud TV-opptreden. Er det en miniserie som skal vise bittesmå episoder gjennom høsten? Er forøvrig godt å se at det stadig blir flere havrenakker her i landet:) Lykke til med manken!

  3. haha, vikre ut som et småsykt program dere har blitt heve inn i, hvor er det mulig å få føllgt med på det?

Kommentarer er stengt.