Lænsi

Gjeng i RøldalTiden flyr. Virkelig. I helgen var jeg i gamlebyen. Anledningen var Landsnes’ begravelse. Selv om det er mange år siden vi sist hang ut har vi kjent hverandre godt over halve livene våre. Tiden jeg bodde i Tananger, nærmere bestemt Snøde, virker som en hel evighet siden. Det føles som det er et annet liv. På fredag fikk jeg en påminner om at det ikke er så lenge siden. Minnene strømmet på, og det var en sterk opplevelse å treffe familien igjen etter så mange år. I dag tørket jeg støv av noen gamle album, og fant frem til dette bildet som viser godgjengen på en utrolig velkjent parkeringsplass. Christian står helt til høyre. Kjenner dere igjen to andre tullinger? Bildet er tatt i Håradalen, februar 1997, snart ti år siden. Ja, tiden flyr. Virkelig.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

11 kommentarer

  1. Haha, sjef bilde! Du ser’sje ud som om du e 16!

    Ser jo såklart Lovie te venstre. Det som e litt spesielt e at eg hadde akkorat same jakke som Lovie å akkorat same gensår som Christian.

  2. hei anders! eg bodde på rommet ditt for 3 uger siden. lurte på ein ting..koss holde du skjermen din så fine?

Kommentarer er stengt.