Skvetterne

BrannslangeNår helgene ikke går med til fest og fanteri må vi finne på andre aktiviteter. Denne helgen har Jøgga og meg vært aktive skvettere. Det er natt til lørdag. Klokken er 02.40. Jøgga (heretter: J) løper busende inn på rommet mitt, entusiastisk som få. Uten å stille kritiske spørsmål er jeg oppe.

J: – Eg har ein!
A: – Kult, eg komme.

Vi løper i hver vår posisjon, Jøgga i vinduet på gangen med brannslangen som våpen, og jeg på rommet hans med to tiliters bøtter med iskalde kranvarer. Åtte meter under oss står en stakkars beruset unggutt og urinerer i bakgården vår. Han aner fred og ingen fare. Før han vet ordet av det har J plassert en god ladning i nakken hans. Trykket stiger både her og der. Lillemann blir puttet kjapt på plass, og han spurter det han er mann for ut mot gaten. På veien passerer han selvfølgelig meg – og blir 20 liter kaldere og våtere. Oppdraget er fullført, vi har ødelagt nok en kveld.

Bakgrunnen er at hver helg fungerer bakgården vår som pissoar og bossdunk for byens drankere. Nå overdriver jeg noe, men vi er dritt lei å tørke opp spy helg etter helg. Derfor har to-tre ildsjeler tatt affære. Det blir latter av slikt.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

13 kommentarer

  1. gratuliert og vel skutt!! eg ska ærlig innrømma at eg pisse nokså ca kor eg vil når eg e berusa men hadde eg fått ei bøtta i nuddå hadde eg visst at eg fortjente na og ledd godt!

Kommentarer er stengt.