Status quo

Nei, jeg skal ikke berette om et britisk rockeband. Jeg skal fortelle dere, mine kjære venner, om tingenes tilstand. Livet er som en berg-og-dalbane, også for undertegnede. Akkurat nå er jeg kanskje ikke helt på topp. Det er litt for mye som skranter. Verken det økonomiske, skolemessige, jobbmessige, treningsmessige eller det kånemessige ligger i toppskjiktet. Det meste har forbedringspotensiale. Heldigvis ordner alt seg for snille gutter, og så vidt jeg vet faller jeg innunder den kategorien.

Første litt vemodige sak er at min, og vår, kjære Spiegel har fått dødsdom. Hun skal om to måneders tid kjøres til Knoks grunnet en god dose nødvendige reperasjoner. I en alder av 68 år var det nok for den gamle frøkenen. Trist, men hun har hatt et fantastisk liv. Som dere vet har hun vært med på det aller meste, og overlevd ikke mindre enn seks kollisjoner. Savnet blir stort. Dette betyr at jeg må gå til anskaffelse av en ny doning før snøen faller. Skriv det ned bak øret ditt, og gi meg en lyd om du hører om et kupp.

Andre sak ut er at min tid som begrenser snart er over. Innen to måneder er jeg blitt siddis igjen (ja, jeg anser meg selv som en siddis). I slutten av november avlegges min siste eksamen, og den halvgamle Svettebøen kommer kjørende for å hente sin kjære, fantastiske sønn. Byen blir trolig ikke forlatt før vi begge har fått oss en real kontorfest. I desember skal jeg planlegge Firkants fremtid, samt kartlegge vinterens ekspedisjoner. Fra januar blir jeg trolig nettprofilerer på fulltid, noe jeg ser på som veldig spennende. Hvor jeg skal bo er foreløpig uvisst. Også her er jeg åpen for forslag.

Selv om det er sent er jeg på skolen, og skriver om organisasjonsteori for offentlig sektor. Noe uinteressant hærk som jeg angrer på. Prøver så godt jeg kan å være på hogget, det må jo gå.

Hvordan ligger dere andre ann i berg-og-dalbanen?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

19 kommentarer

 1. syns du skal komma aa bo down under eg, e plass hos meg og det hadde vaert kjekt aa hatt deg her=)

 2. Jeg lurer på om bergogdalbanen jeg kjører noen gang vil ta slutt. Litt slitsomt å gå fra topp til bunn på mindre enn en månte om igjen og om igjen i all fremtid. Trist med Spiegel… Will I ever see her again?
  Ang. det kånegreiene dine…. har du noe i kikkerten? Du må for all del ikke tøffle i land med en plainjane bare for å få det overstått;)

 3. diddah: ett menneskeår er fire bilår.

  Skubi, du vil trolig ikke se henne igjen. Svært lite i kikkerten :/

 4. Ta med deg Spiegel te Bore i vinter. De har store «hage» å herja i når snøen komme i huset te Erling, Kalle, Andre og Henning! :D

 5. Sko faktisk ønska eg va i dine sko eg, hørres jo dødskjekt ud å bli ferdige me studiene å konna arbeida fulltid i «ditt eget» firma fulltid!

  Komme aldri te å glemma sommåren -99 når me møtte deg på Ruten å du kjørte meg jemm. Spiegel spelte Multicyde feat. Anea – Not for the dough for oss, å når me kom opp Tronesbakken/Tronesveien sko du tøffa deg for meg å tog breisladd inn te høyre i Tronesveien. Det va tie det!

  Organisasjonsteori ja, been there, done that fårr å sei det sånn.

 6. Jeg har bare en tur i Spiegel, tur-retur Odda en loerdag skiheisen var stengt husker jeg. Da spilte Spiegel for det meste System of a Down – Chop Suey. Spent paa om Fix Box ogsaa Knokses, og hvilken prisklasse vi snakker om for neste doning!

 7. Hehe, jeg ser for meg Cayenne Turbo med Fix Box 900! Eller, jeg ser for meg at jeg tar med meg Fix Boxen til Porscheforhandleren og spør om de har en Cayenne i samme farge!

Kommentarer er stengt.