Skottegolf

Anders og Frank spiller skottegolfDe observante av dere har fått med dere at vi begrensere av og til finner på sprell under dekknavnet AD/HD. For én uke siden var vi ute på hekkan. Som nydelige skotter laget vi innendørs golfbane på herr Kroghs gutterom rom mens han var på rottedate med Alex Rosén. 10 m2 ekte plen plantet i parketten kaller jeg gjennomført. Kvelden endte med en intens golfturnering der undertegnede tapte med glans. Heldigvis er jeg verdens beste taper. Resultatet kan trolig sees på BTV i morgen.

I morgen tidlig kommer selveste Tori på Spori på besøk. Bler løye.

God natt!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.