Nytt bilde

Pasken 2001

Bildet er fra påsken 2001. Det er ikke fikset i Photoshopp eller noe som helst, men er det siste bildet på filmen. Jeg tok altså 3-4 bilder oppå hverandre. Det ble en kul effekt?

Ha en kul dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

13 kommentarer

  1. pluss at slike ord understreker resten av landets fordommer for østlandske ord og uttrykk—- :)

  2. Det stemmer det. Det er Cato, Bettis, Anders O, Perder og Odd Erik Bellarosa SMS Konkurs Holmlund

  3. Nei, han er ikke konk nå, men han levde på kraftig sparebluss påsken 2001 i TV. Derrav navnet. I tilleg så er faktisk JJ med gitaren såvidt med på bildet han også tror jeg, men det er så usikkert at jeg turte ikke ta det med i fasiten.

Kommentarer er stengt.