Nok en sykkeltur

Etter lengre tids planlegging tok Tysseland og meg oss en sykkeltur. Det var vi som dro hverandre gjennom Nordsjørittet også. Hvertfall en stund. Tysseland trodde jeg hadde sykklet fra han og trødde som en gal for å ta meg igjen. Noe som resulterte i at vi sykklet for oss selv store deler av turen. Men i dag altså, for første gang på sykkelen siden overnevnte ritt. Vi skulle sykkle Hafrsfjord rundt. En ikke avskrekkende distanse, men vi klarte å slå ihjel en god time her også. Det er digg med høst, det betyr at det er kun kort tid igjen til det faller snø. Kjenner kriblingen i beina. Rastløsheten er tilbake. Det er en viss smertestilling å sykkle. Men det er ikke det samme.

Ha en fin dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.