Idioti i praksis.

Jeg har jo tidligere fortalt om mine mer eller mindre vellykkede eksperimenter med ditt og datt. Å la vær å drikke brus vil jeg anse som både smart og vellykket. Å ta pause på seks uker fra snus er både lurt og vellykket. Men IKKE mer enn én eller maks to ganger.
Nå er jeg altså på kjøret igjen. For tredje år på rad, tar jeg pause fra snusingen. Fra og med 15. oktober til 1. desember skal jeg holde meg snusfri. Jeg kan kjenne abstinensen rive og dra i kroppen min, men jeg prøver å «lure» dem med å spise mye Läkerol og blå Extra. Jeg mener avholdenheten er med på å bygge karakter og viljestyrke og det vil vel ikke ha en negativ påvirkning på kroppen min? Jo, dét tror nemlig jeg. Som en forlatt jævel med kjærlighetssorg sperrer jeg meg inne i leiligheten min. Jeg trøstespiser og blir irritabel. Både mitt fysiske vesen forfaller ved at jeg blir feit og får hull i tennene og mitt psykiske vesen forfaller ved at jeg blir irritabel og langsint.
Likevel. Jeg klarer ikke la være. Seks uker uten snusen skal gjennomføres med glans. For på tross av all smerten og all’ dei tunge stundan, vil smerten fra nederlaget, ved å ikke klare å være snusfri i seks uker, være mye større enn smerten selve forsøket fåfører meg.

Nå som jeg er inne i selvpiningsmodus, lurer jeg på hvordan et halvt år med avholdenhet fra alkohol vil påvirke kroppen min? Er det verdt å teste ut? Kanskje jeg skal prøve det, men det blir i såfall fra 1. mars..

Ha en smertefri dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

17 kommentarer

 1. Jeg har i år hatt 3 måneder uten alkohol, men ikke sammenhengnede. Funker som fjell, men et halvt år hadde blitt kjibavigå.

 2. Jeg har da hatt mye mer enn 3 mnd uten alko, men ikke sammnehengende. Sikkert langt over 6 mnd, men sjelden lenger enn 14 dager sammenhengende.. Tror ikke jeg tør å prøve på 6 mnd. Hvis jeg først begynner, sprekker jeg jo ikke. Tror ikke jeg har lyst.. Kanskje litt lyst?

 3. PYSA!

  Jeg gir deg alt du vil ha, det er mitt konsept,
  når det er fest drikker jeg meg full på pyrisept.
  Er anledningen fin,
  tar jeg kloreksidin,
  som jeg blander med bensin,
  også skyller jeg det ned med et glass parafin.
  Jeg kan aldri bli syk for mitt fag er medisin.

 4. Det er jo null problem å ikke drikke. Jeg hadde greid meg fint resten av livet uten alkohol. Problemet er når man skal ut:)

 5. Eg har vert på fydlå i snart 10 år og har hatt 4 ukers opphold 1 gang(kyssesygå). Har ellers gått mer eller mindre jevnt og trytt.

  *riste på hodet*

 6. Andårs: jo, egentlig. Men jeg står for det allikevel. Kan jo la være å gå ut, noe jeg faktisk gjør i lange perioder.

 7. Eg harsje våre snødreden siden 3dje vgs eg.. går bra det:) E litt vanesak, å lettare nårr du har ein dama å komma hjem t!

 8. Jeg har jo klart det før, det med drikkingen. Etter kyssesyken holdt jeg meg unna alko i 3,5 måned, emn etter ulykken, rørte jeg ikke alkohol på 8,5 månder. Da drakk jeg litt en gang, så gikk det 3 månder før jeg drakk på nytt. Det kan ha litt å si at det i de situasjonene kunne vært livsfarlig for meg å drikke..

 9. jeg vil egentlig kun trene, spise sunt og bli i super fysisk form, men det går jo ikke. MÅ ha det bare MÅ ha det..

Kommentarer er stengt.