BIFF

Her i Bergen er årets BIFF i gang. Trodde ikke det skulle bli noe tid til filmtitting, men jeg har lært i psykologien at det er svært så viktig å sosialisere seg med venner for å oppnå positive emosjoner. Derfor har jeg vært så heldig å fått med meg to store stykker film. Først ut var The Departed. Denne filmen har trolig tidenes største rolleliste, og dette bar filmen virkelig preg av. Fantastisk fortellerstil, god historie og utrolige skuespillerprestasjoner gjorde denne særdeles fornøyelig. Min favorittkarakter ble raskt Dignam, som ble spilt av godgutten Marky Mark. Kan trygt anbefales, og jeg gir den 8 av totalt 10, selv om jeg luktet litt på 9-en.

BoratI går kveld var vi elleve stykker som spaserte bort til Magnus Barfot der forestillingen Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan skulle vises. De ti som ikke heter Svettebø hadde et godt vorspiel i baklommen, noe som ga god stemning. Spesielt siden de var oppdresset i finstasen, sortbartet og pratet berokkent med hyppig bruk av «jagshemash!». I forkant til denne komedien hadde jeg skrudd opp forventningene vel mye ved hjelp av trailere og ulike fora. Uttrykk som «the funniest movie I’ve ever seen» er blitt hyppig brukt om denne. Vel, filmen leverte til de grader. Vi lo hele filmen gjennom. Alt var morsomt. Det er rett og slett en sinnsykt gjennomført karakter og produksjon. Det var spesielt to scener vi ikke har fått innsyn til i trailerne som overgikk det meste. Jeg lo så mye at jeg fikk vondt i halsen. Etter forestillingen fortalte Madel meg at hun lo like mye av meg som av filmen. Det sier vel sitt. Sjems ikke av å klemme ut en 9-er til denne. Gå å sjå! I mellomtiden kan dere ta en titt på Borat Home Page!

Nå skal jeg ut på en fysisk utfordring. Lykke til! Takk!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

  1. Har sjøl sett «The Departed», men telle dagane te eg kan få se Borat! Tror det e viktigt å gå å se ann me någen andre som e liga gira som meg!

    Kem va gjengen som jekk å såg ann? Dåkk tog vel’sje tilfeldivis bilde av gjengen udkledd som Borat. Hadde våre kult å fått sett!

    Gått å hørra ann ikkje skoffa. Eg glede meg som FY te filmen, men ann har’sje premiere i Australia før 23. november, å då e eg på Fiji. Regne me det va før-premiere dåkk va å såg?

  2. Det var Frank og noen studentkompiser, Jarle, Marius, Ingrid, Rasmus, Madel, Guffen og meg. Førpremiere ja. Tok noen bilder, men ikke noe å skrive hjem om.

Kommentarer er stengt.