Karusell

Anders og Årstein etter endt løpI dag har jeg vært med på karusell, nærmere bestemt Maratonkarusellen. Siden makkeren min Årstein og meg begge er rykende ferske i disse karusellaktivitetene, fant vi det for fornuftig å gå for den korteste distansen – 1/2-maraton. De mer ivrige løp enten maraton eller halvannen maraton, mens værstingene løp hele 100 km. Seige gubber! Vi tilbakela «kun» 21097,5 meter. Målet mitt var å klare dette under to timer. Etter ca. 1 timer og 43 minutt seilet jeg over målstreken, meget, meget fornøyd (som Årstein ville sagt det). Løpet gikk overraskende lett. Kne og rygg ga ikke det minste tegn til misnøye. Det eneste irritasjonsmomentet var gnagsårene jeg hadde fra en tur tidligere i uken. Jeg synes faktisk at langdistanseløping på asfalt er kjedelig, men i dag var det faktisk virkelig gøy. Bergen arrangerer maraton fem ganger i året, og det er ikke tvil om at jeg også kommer til å delta neste gang, 2. desember. Så får vi se hvilken distanse vi da velger! Han ene vi holdt følge med en stund kunne fortelle at dette var hans 93. maraton. Målet var selvfølgelig 100. Aretha Franklin ville sagt «r-e-s-p-e-c-t»!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

16 kommentarer

  1. Du e den villaste eg kjenne:) Eg sprang 5km her forleden dag, trodde eg sko dø eg! R-e-s-p-e-c-t :) Stole på at du kjøre heilmaraton neste gang?

  2. Tja. Det er vel egentlig målet, men jeg har blitt veldig demotivert av å lese på http://maratonporten.net/. Steget fra halv til hel er visstnok veldig stort, selv om jeg følte i går at jeg var i stand til å utføre det. Vi får se!

  3. Med den aerodynamiske sveisen du har fått deg, så skal nok helmaraton gå passe fint det og ;)

  4. Det er jo som kjent et blomstrende kappgangmiljø i Bergensområdet. De arrangerer sikkert også maraton.

  5. Flott gjort, Anders. Du fekk ei respektabel tid siden det vel var ditt første ordentlige løp på denne distansen. Det blir nok heller ikke det siste. Har selv vært med på flere halvmaraton,men bestemte meg i fjor for å være med på full distanse.Jeg dro til China og Beijing maraton! Det skal være sikkert og visst: halvmaraton er bare peanuts! Helmaraton er mer enn dobbelt så langt – slik kjentest det i alle fall. De siste km er utrolig lange. Lykke til. Kanskje vi treffest 2.des., men bare på halv.

  6. Takk takk, Berit! Jeg har jo hørt om din Kinatur, det er jo kanonbra! Jeg har bestemt meg for å løpe helmaraton neste gang, altså 2. desember. Gleder meg faktisk litt. Sees kanskje der ja …

Kommentarer er stengt.