Hva skal barnet hete?

Nei, det er ikke noen nye fedre blant oss. Derimot har vår kjære Cato, aka ca2, aka Preben, aka Galecato bestilt seg nettsted, og lurer i den forbindelse hva det skal hete. skier4life.com er under vurdering, men ettersom det ikke bare skal dreie seg om skikjøring hadde det vært artig å høre litt flere forslag. Skru på kreativiteten jenter, hva skal barnet hete?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

25 kommentarer

  1. foreversnow.com, snowfever.com, snowlife.com, snowstyle.com, snowme.com, showmesnow.com, ilovesnow.com, insidesnow.com, snowrider.com, alwayswinter.com, neversummer.com, winterfan.com, winterlife.com («winter» i steden for «snow» på de tidligere nevnte). Er stort sett imot fortkortelser som «4».

  2. Erling: kan si meg enig med det,men enkelt og huske slikt navn..hva med skierslife.com,enjoyerslife.com,life-enjoyers.com,

  3. ca2: Muligens lettere å huske når du først har skrevet dem, men se for deg samtalen når du skal fortelle adressen til noen: «Ja, bare gå inn på ski4life.com, allså «ski» så et firatal, åså «life» på engelsk. Og dottcom på slutten. E du me?» Istedenfor enkle, skriv det som du sier det, domenenavn.

  4. cato.com er det enkleste for folk å huske.. så kan du evt ha en overskrift på nettsiden, et budskap.. som på bigtrix.com «big mountains – dirty trix» osv osv..

  5. Ikke ca2air!!!!!!! Det er et enkeltmannsforetak hvor bedrifts ideen er å sette livet på spill hver gang beina forlater moder jord!!!

  6. eg må si eg e veldig usikker..har ikke sett noe navn eg liksom bare tenke JEPP der har du det…
    Den skal vær oppe og gå til Jul..

  7. powderking.com, powpow.com, hucksite.com , skicato.com skiC2.com, C2freeride.com , freeride-cato.com, burde inneholde Cato på et vis syntes jeg…

Kommentarer er stengt.