Ekstremsport?

Å sette seg ned på do, vel vitende om at det er tomt for dasspapir, og gamble på «clean-cut» – det kaller jeg ekstremsport.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

19 kommentarer

 1. Det har ingenting med sport å gjøre. Det er rent hassardspill. Det er omtrent som å sette pengene sine på en daud hest!

 2. Å ringe til noen etter kl 10 på kvelden, gå inn på rommet til noen uten å banke eller kjøre tre blingser salami på skiva er ekstremsport. Dette er galskap!

 3. Jarle: Viss du har 3 brødskiver med salami på skiva de er du faen meg tøff!

  blings blings m1 (uvisst opph) (tykk) brødskive brødb-

 4. Tips: 1: Kos deg heller med å trykke en håndfull bomull oppi brun-aua.. 2: Trekk ut din hånd, legg merke til at minimalt med bomull returnerer.. 3: Plukk av litt etter litt bomull med pekefinger og tommel..

 5. Jarle: å bare ha en skive salami på skiva, det er ekstremsport det! Man kan risikere å dø faktisk!(Av kjedsomhet mens man spiser faenskapet)

 6. Det å drite uten dasspapir blir for tøft for meg, i dag klarte eg faktsik å falle av dassen i et forsøk å tørke meg baki der… Klin edru på skolen. Var vel ikke min feil at dasslokket var løst? Fikk hvertfall en god latter for meg selv inne på dassen når eg skalla hodet i veggen =)

 7. Ble akkurat utsatt for ufrivillig ekstremsport. Satte meg i en bås, gjorde det jeg kom for, og oppdaget at det var tomt for papir. Et ekstra element ble derfor å lytte nøye om det kom noen i gangen, og deretter spurte inn i et nytt avlukke med buksene på knærne og luren i friluft. Der viste det seg at det ikke hadde vært noen egentlig fare, ettersom det var et rent og pent kutt. Og sånn går no dagan.

 8. Husker eg hørrte rykter å myter om denne Anders Ekkje Slettebø som eg ikkje visste så godt kem va onna «Dokkebakken» eraen, d va liksom han som ikkje gadd å ta kontrolltørk fordi han visste om d va cleanshit eller ikkje.

 9. noe som er ekstrem sport, er å gå med drit i rævva helt fra majorstua å ned til karl johan med en kabel som kitle deg i tuten! var sikker på den sku gå i buksa!, lengste jeg har holdt meg noen gang tror jeg, synes synd på di som vaska den dassen på kinoen:P
  fikk lurt meg inn der, er sinnsykt at norges hovedstad ikke har en offentli dass før du komme ned dit:P
  uten å måtte kjøpe deg en øl på en pub:P

 10. Thank you for good site! My site – Xenical, [url=http://www.ntid.rit.edu/msc/topic.asp?TOPIC_ID=105]Xenical[/url], Valium, [url=http://www.ntid.rit.edu/msc/topic.asp?TOPIC_ID=106]Valium[/url], Diazepam, [url=http://www.ntid.rit.edu/msc/topic.asp?TOPIC_ID=107]Diazepam[/url].

Kommentarer er stengt.