Bereist?

Kart over hvilke land jeg har besøktKom over World66 der man kan plotte inn hvilke land man har besøkt, for å få opp et verdenskart som viser hvor man har vært. Som dere ser er mitt kart ganske så stusselig. Har vært i 16 land, som utgjør 7 %. Jeg må få fingen ut! Noen bedre? Besøk World66s Visited Countries!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

19 kommentarer

  1. Kult! Eg hadde reist i 14% av verden! Trodde eg sko få høgare prosent! Må komma meg t canada å russland! :) Oh, nå må eg prøva å se korr mye det blir hvis eg tar med mellomlandinger etc! :)

  2. Vi diskuterte hvor vidt mellomlandinger skal telles med på en slik oversikt når vi var i Praha i sommer, og kom vel frem til at flyplasser er internasjonale soner som ikke skal telles med. Så, hold deg til dine 14 prosent Max ;)

  3. For øvrig er jeg av den oppfatning at mellomlandinger teller hvis du har tråkket på bakken, altså utendørs, på gress/sand/grus, men ikke asfalt/betong.

  4. Eg og har vert i 16 land og 7% av verden! Vi må få fingen ut anders, mange land som skal besøkes!

  5. Myras: ja, det blir jo minst ett nytt i vinter, så finner vi vel på noe faenskap til sommeren og regner jeg med. Lukter jeg Sør-Amerika?

  6. 30 land og 13%. Kan umulig regnes utfra areal. USA, Canada og Brasil hadde lite å si til tross for størrelsen… Dårlig system!

  7. er antall land ja, har vert i australia og usa som er store land, 16 land tilsammen fikk samme prosent som anders og han hadde samme antall land men mye mindre areal på kartet sitt

Kommentarer er stengt.