Sessongen er i gang

Nå er det igang. Har testet skiene, de funket i år og. Var i Røldal forrige uke. Kom opp på mandagen, da var det ca 20 cm snø på Juvet. Fredag morgen var alt borte. Det var ikke riktig vintertemp denne uken. Men trekket åpnet å det ble kjørt ski på lørdag. Til tider noen fuktig men det gjør jo ikke noe. Den leie vinden var værre. Den kom rett opp dalen å gjore at det neppe ble satt noen fartsrekord den dagen. Det skjer ting på Hordatun også, et garasje anlegg er støypt å ser svært ut. Håper det blir gjort rom for litt tull å tøys der og. Det bygget som nå blir satt opp ligger ovenfor veien, det gjør at det får noen ekstra høydemeter. Muligheten for å kjøre på ski ned til hotellet lenger ut på våren er dermed til stede. Fikk ikke med meg loppisen som var på søndag, men det var sikkert masses godbiter der tenker jeg.

Ha en fin dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

3 kommentarer

Kommentarer er stengt.