Jeg er i gang!

 Mye skjer. Eksamener er unnagjort, jeg har startet vintersesongen, og jeg flytter. Dette nydelige bildet viser hvordan jeg så ut etter bursdags/halloween-festen her for én måned siden. Ryktene vil ha det til at vi var 60-70 mann her på Kontoret. La oss heller si 40.

Først litt skole. I dag hadde jeg eksamen i bedriftsstrategi og konkurransepolitikk. Den gikk veldig min vei. Satser på en B. Værre var det med eksamen i innføring i administrasjon og organisasjonsvitskap som jeg hadde forrige uke. Den kan smyge, og jeg er svært spent på resultatet. Værst gikk det i psykologi. Den smyger nok ikke. Men, det gjør ikke så mye. Faget er så interessant at jeg lett tar den om igjen. Så alt i alt er jeg vel fornøyd med at skolegangen min er over! Aldri mer Ulrike Pihls hus.

Så var det flytting. På søndag kommer Far og henter meg og flyttelasset mitt. I første rekke flytter jeg inn i det gamle huset i Postveien. Siden sjefen har fått seg nytt og fint hus i hagen er dette et svært godt alternativ inntil videre.

Det blir hektisk i desember. Jeg har mange planer. Først og fremst skal jeg fullføre en del prosjekter på jobb, så skal jeg bruke måneden til å planlegge min og Firkants fremtid. Fra mandag av leier jeg kontor i Sandnes.

Her er vinteren! På fredag fikk jeg et innfall om at jeg måtte til fjells. Halv åtte på kvelden løp jeg bort på busstasjonen og kastet meg på Haukeliekspressen. Fire timer senere trappet jeg av på Seljestad. Her ble jeg møtt av de alltid like fornøyde karene Viggo og Rasmus. Ventene på hytten var Madel, Helene og Grete. Neste morgen var det endelig tid for heisbasert skikjøring. Det grålige været ble lett trosset, og vi fikk en særdeles fornøyelig dag i Håradalen. Kravene er ikke skyhøye første skidag. Det ble to turer opp Finalen, og jeg fikk prøvd meg på mitt første klippehopp siden ulykken. Superduperhæppi! Kvelden ble brukt til tacospising og drittslenging på o’ elskede Posthuset. Dessverre gjorde mildværet sitt til at Oddvar måtte melde om stengt skisenter på søndags morgen. Det ble i stedet flittig og fornuftig eksamenslesning, kort pauset av loppemarked på hotellet. Jeg fikk med meg en fin kontorstol til en hyggelig pris. I følge Anne er det nå ikke lenge til riving. Den har vi hørt før …

 På mandag ble jeg plukket opp av Kjøttulf og Peterjekelen. Vi kjørte gjennom Svandalsflonatunellen og rigget oss klar for sesongens første topptur. Jeg kan ikke få si det nok hvor godt det er å være i gang igjen. Høsten har vært kjip for min del, og det er akkurat dette jeg trengte. Vi startet rolig med to turer på toppen dere kan se i bakgrunnen. Underlaget var mykt. Luggingen vi opplevde på lørdag var borte, og alt var bare velstand. Litt hårete base noen steder, men hva gjør vel litt ekstra spenning fra eller til? 400 høydemetre rikere vente vi tilbake til Røldal. På Rabba var det tid for litt veiing på Åses avanserte Fedonvekt. Selv om resultatene var bedre enn februar i år var jeg ikke helt fornøyd. Utskriften kunne meddele at jeg er 80,2 kg. Av disse er 15,2 kg fett og 17,4 kg muskler. Jeg er temmelig nøyaktig helt lik som jeg var i april 2004.

Jeg har oppdatert galleriet med litt bilder fra høsten.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

 1. syns virkerlig «bosspann» var en orginal utkledelse.. og ikke minst, den passet deg som fot i sokk!

 2. Koss har det seg at du «graduate’e» dersom du stryge i psykologi? Kult at du e ferdige i vaffal! Sykt at det e så lenge siden du flytta te Bergen på likt me «oss», møtte oss på sykkelen din oppe på Nygaardshøyden og blei me oss i Grieghallen.

  Koffår har sjefen fått seg nytt hus i hagen? Å kor leie du lokale i Sandnes te Firkant? Sama bygget som Jærbygg?

 3. Knut: Jeg får ikke graden før jeg har tatt opp ett eller to fag. Sykt at tiden flyr, ja. Skremmende

  Far har vel fått seg nytt hus i hagen fordi han var lei av det gamle?

  Leier kontor i Aftenbladet-huset i Storgata.

  Skubi: det vet du ingenting om, du var jo ikke der! ;)

Kommentarer er stengt.