Andermatt del 1

Even Ofstad gir gassDa var jeg her igjen. Andermatt. Den observante leser husker kanskje forrige tur til denne sveitsiske alpebyen. Vi ankom onsdags kveld etter en kjøretur på gode 100 mil. For «The Silver Bullet 2» er slike distanser en lek. Ble godt mottatt av en brisen Hasse som ga oss nøkler og veibeskrivelse til leiligheten. Nede i byen ligger det 40 cm, og på toppstasjonen skryter de av 130 cm. Weeman ville dratt en «it’s not much – but it’s something!»

Første dagen brukte vi til pistkjøring og planlegging av prosjekter. Even måtte komme seg litt i form etter to knallharde måneder i vater på sofaen. Kveldene blir effektivt brukt til jobbing og planlegging.

Anders jobber brilleskilleVi fant, vi fant! En kombinasjon av tidligere erfaringer og gårsdagens planlegging resulterte i en god håndfull puddersvinger. Dagen i dag ble også brukt i «Avalanche Training Center» der vi fikk en liten oppfriskning i skredsøk, samt jobbing med brilleskillet. Alpefettet er dessverre sporløst forsvunnet.

Planen videre er at vi er her én uke til, før turen går videre til Engelberg.

Det vil komme kontinuerlige reisebrev på Ultra Sports nettsider.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

 1. Hei!

  Detta ser jo heilt fantastisk ut. Fint vær og greit med snø i desember mnd.
  Her i Norge e da regn, regn og atter regn.
  Ser at da snør i Bodø, så eg håpe på snø i januar.
  Ha ei god jol, og eit godt nyttår i dei sveitsiske alper.
  Helsing Kjartan

 2. Er det mulig å få et reisebrev fra Engelberg så fort som mulig? Har fly som går 30 des. Må den jæ… høytrykket flytte seg snart!!!

 3. God jol Kjartan!

  Mikko: Det er ikke sikkert vi skal til Engelberg, men om vi drar skal du få reisebrev!

Kommentarer er stengt.