Andermatt del 2

Gondolen til GemsstockI dag er første dagen siden vi kom at vi har sett antydning til skyer på himmelen. Dette betyr at noe er forhåpentligvis er i ferd med å skje. Vi trenger påfyll. Nå! Selvfølgelig har vi det fint. Alpeland er fint. Dagene flyr. Vi har nå utforsket hele området. Funnet godsaker i Grossboden og Dieni, og kjørt tog til Evens enorme begeistrelse.

PiståkningApropos små barn og store gleder. Det er ikke alltid så mye som skal til for å varme et Evenhjerte. Denne karen var utvilsomt gårsdagens höydare. Jeg trekker på smilebåndet og ler med mens jeg tenker «jaja». Jeg blir spurt om han har noe i veien med armene sine, eller om det rett og slett er kjørestilen. Huftetu.

KunstPudderpumping er ikke den eneste aktiviteten vi bedriver. Som et gammelt ektepar har vi også gått tur. Det er trolig første og siste gang jeg går opp en alpinløype uten utstyr. Mellom mye svensk pisspreik blir det også mye jobbing. Mens Even titter på værmeldinger gjør jeg et tappert forsøk på å sikre Firkants fremtid.

Gammel OplandJulaften ble veldig annerledes. Først hadde vi en utrolig fin dag i fjellet. Jeg fikk vist frem mitt lille hemmelige pudderhull og vi fikk på noen fine åk. Men, under godsakene skjuler det seg hissige og hårete haier, så fornøyelsene blir noe reserverte. Etter endt tjeneste laget mesterkokken Anders en nydelig tacobuffet. Ved siden av nøt vi noen små brune. Turens første faktisk. Plutselig kom det en svensk nisse på besøk. Nissen Sam hadde med seg flere gaver (bildet) som resulterte i hukommelsestap for de fleste.

I morgen går turen til snobbebyen St. Moritz der vi skal avlegge familien Hitz et koselig besøk. Jee.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

Kommentarer er stengt.