St. Moritz

 Etter en hyggelig innbydelse fra Carlina forlot vi Andermatt for å oppleve noen dager i KAXebyen St. Moritz.

Stilfulle sveitsereFredagen kjørte vi løyper i Corviglia-anlegget sammen med litt for mange sveitsere og italienere. Med stålkanter så sløve som Guffen er ikke kunstis det artigste å kjøre på. Selv om underlaget ikke er det spenstigste er det mye å titte på i denne byen. Gull, diamanter, pelser, Bentleyer og Rollser er svært så vanlig. På byens fineste plass koster en halvliter øl 250 kroner. Billig.

Anders får godsnøLille nyttårsaften dro vi grytidlig opp mot Berninapasset der man finner heisanleggene Diavolezza og Lagalb. Her fikk vi kjørt flotte, nypreppede løyper (ikke ironisk). Til tross for få heiser finner det fantastiske frikjøringsmuligheter i området. Mot slutten av dagen dro vi ut i skogen og fant utrolig nok god pudder med solid base. Som man kan se fikk vi en perfekt avslutning på dagen.

Sandra og CarlinaEven og meg må få rette en stor takk til familien Hitz og deres herlige gjestfrihet. Stay tuned …

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

Kommentarer er stengt.