Kaskjers fremtid?

 • Hvilke ønsker har medlemmer og lesere om fremtiden?
 • Trenger vi nye funksjoner?
 • Trenger vi nytt utseende?
 • Trenger vi klær?
 • Hva kan gjøres for å få mer aktivitet?
 • Hva kan gjøres for å få mer engasjement?
 • Besøkstallene er høye og stabile, så Kaskjer.com er på ingen måte nær døden!

Kjør debatt!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

12 kommentarer

 1. Syns siden har blitt litt mye en blogg for deg Anders.. Selv om deg er deg jeg kjenner best her inne hadde det vært morro om andre også skrev litt.. hadde f.eks. store forhåpninger til Hein sine skriverier, men det har ikke vært mange av dem.

  Kan kanskje også lage en søsterside, eventuelt en del av siden som omhandler ski/snowboard ? Føler mange av dem som er inne her, spesielt i shoutboxen shouter om snø o.l.. En «live» pudderalarm fra røldal kanskje? som de ekte dal heltene kan få i oppgave å styre? Det hadde vært morro :) Gjerne også ta me det de vet om Haukelifjell også? =)

  Uansett, kaskjer.com har vært bra lenge å e fremdeles bra.. Bare minst ein av dokke hålle ut å skriva!!

  -magnus

 2. Det er jo ikke en blogg for meg, det er bare jeg som er mest aktiv. Jeg er enig med deg, det hadde vært morro om andre skrev litt. Har ikke helt troen på å lage en søsterside, det måtte i så fall blitt aktuelt om aktiviteten var så stor at vi skulle fraskilt det som omhandlet vinter. Kaskjer kan like gjerne omhandle surfing, om for eksempel Engli hadde vært aktiv. Takk for tilbakemelding!

 3. Etter samtaler med folk i Røldal har vi blitt enige om at ei side der folk gjekk inn å skreiv kem som sko opp når, og kem som kjørte fra kor, og hvem som hadde ledige plasser i bilen osv. er nødvendig nå når hotellet har tatt kvelden.

  Det som skjer nå er at folk drar i bil alene fra Stavanger, ingen vet hvem som er i dalen, alle sitte i hver sin hytte/campingvogn og ingen har afterski. Me ei nettside( meget enkel ) kunne gjengen i Røldal, som er ganske så stor holdt sammen også uten afterskien på Hordatun. Den var tross alt det som skapte det goe miljøet der oppe.

 4. Smelli(og Ping og Lovie;): vi hadde jomfruafterski på Skyssen igår, tror det kan bli bra utover sesongen!

 5. Skubi: Skyssen var helt knall for 7-8 år siden også. Ingen grunn til at det ikke skulle bli helt knall igjen i år :-) Noen som skal opp om 14 dager?

 6. eg hadde lett bladd opp for ei kaskjer.com t-skjorta hvis u va tøffe. savne innspill fra de andre medlemmene, skjerp-skjerpings!

 7. Kanskje det kunne vært gøy med en slags frivillig login for «ikke medlemmer», slik at de som ikke er ordentlige medlemmer kan opprettet en brukerprofil light.

Kommentarer er stengt.