Ny jobb, nye muligheter

I dag har jeg begynt i ny jobb. Det er ikke den helt store forflytningen som har skjed. Jeg har bare byttet avdeling innad i IT-Utvikling . Før jobbet i «Telebank», men nå skal jeg jobbe i «Betalinger Utland» Jeg skal sysle med bla rapporteringer til min kjøre venn Toll og avgifts direktoratet. Er det ikke litt ironisk? Men uansett, så blir det veldig spennende med nye arbeidsoppgaver og nye kollegaer.
Sånn utenom jobb er det lite forandring. Egentlig svært lite å berette om. I romjulen var jeg på Hovden, og det var deilig å gå litt på ski, selvom jeg fikk svære gnagsår under begge stortærne !?! I går gikk jeg på ski i Sørkedalen, der de hadde laget istand en løype på ca 3-4 km. Nye støvler har jeg skaffet meg også, så nå var det ikke antydning til gnagsår. All denne skigåingen er selvfølgelig en del av oppladningen til at jeg lørdag 17. mars skal prøve meg på Birken. Dette er litt avhengig at jeg får gått nok på ski før den tid. Da bør kong vinter vise seg fra en litt bere side her i Oslo enn han har gjort hittil.
Nå vil jeg snart opp til Røldal igjen. Det blir litt rart uten Hordatun, men etter å ha fått rapport fra Skubi om bra afterski på skyssen, gleder jeg meg allerede.

Ha en lengselsfull dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.