Topp i Røldal

Etter jule og nyttårsfeiring i Røldal er jeg tilbake i Stavanger igjen. Har hatt noen fine dager i skitrekket. Litt varierende sikt, men for de som har vært der noen ganger så er det jo det samme hvordan sikten er? Har sett det før. Men det er mer stas med sol, noe som det ikke var veldig masse av, men innimellom var det supert. Føret var gjevnt over bra, på de dagene jeg var der, var det kun en dag med vindpakket snø, da var skogen et eldorado. Ikke et spor å fin pudder. Nytt av året er hjelm, har slitt litt med å få brillene til å passe på hjelmen å det var like før jeg kastet wisdom brillene å kjøpte crowbar, men i siste liten kom det i orden. Byttet bare strikken på brillen til en som var beregnet på hjelm og alle sorger er borte. Var først inne i en brilleforetning som ikke kunne noe om briller. Derfra gikk jeg med en anelse missnøye. Dagen etter trasket jeg inn på en større forettning som hadde personell med kunnskap. Her viste de å forklarte hva som var feil, hva som var forbedret med den nye utgaven av wisdom og hva som var greien med hjelmstroppen. Måtte ut med 190 penger istede for en bunke tusenlapper for nye.
En typisk bra dag.
Tror jeg trenger nye sol-glass til brillene, har rotet de bort i løpet av sommeren.

Ha en glitrende dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

2 kommentarer

  1. Hørres fint ut me pudder i skauen.. Eg tror eg lide av vinterdepresjon i mangel av snø her på drittsiå, ehm, eg meine, østsiå av landet. Gudd å sleppa å kjøba nye briller, å me hate ubrugelige folk i butikkar!

    Ha ett fint nytt år.

  2. Jeg trenger også solglass til Oakleybrillan mine. Men det koster noe inni tykjihællvætt gjør det!

Kommentarer er stengt.