Fem ting du ikke viste om meg heller.

Jeg tar utfordringen til Anders (jeg går utfra at han utfordret til å lage en quiz, ikke til å være russ 3 ganger), så her kommer fem fakta om meg. Kun én er usann. Jeg har kanskje hermet litt på Anders, men shit, la gå.

1: Jeg har også vært i Speideren.

2: Jeg har hatt en Skilpadde

3: Jeg har hatt ring i øret

4: Jeg har aldri slått noen utenom i lek.

5: Jeg har hilst på Kong Olav 5.

Denne er ikke så vanskelig, men jeg har kanskje ikke så mange hemligheter :-)

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

14 kommentarer

  1. Du har ikke hatt skilpadde. Det er ulovlig, og du er en skikkelig borger som følger loven til punkt og prikke!

  2. Jeg tipper du aldri har slått noen utenom i lek.. Går du ved andre navn enn ping? Jeg blir alltid forvirra av alle kallenavnene til folk,,

  3. Du bryr deg Judas, hvis ikke hadde du ikke giddet å kommentere. Ping, du har ikke hilst på Olav V.

  4. Roy: D har du faktisk heilt rett i. Eg bryr mg. Om at kreativiteten e så crapy at medlemmene må driva å kopiera innleggå t kverandre. Viss d vise sg at svaret e at han der Ping fyren aldri har slått ngen udenom i leg, så ler eg mg seriøst skakk. Patetisk!!

  5. Judas: Hvem faen er du til å kritsiere meg? Hadde du turt å skrive navnet ditt i stedet for Judas så kanskje jeg hadde giddet å ta det serriøst. Grunnen til at jeg kopierte Anders sitt inegg, var at han oppfordret alle de andre medlemene til å, nettopp, koiere ham ved å lage en 5 ting du ikke viste om meg liste. Og hvis du mener det er patetisk å aldri ha slått noen, så lurer jeg på hvem som er patetisk????
    For å få en slutt på spekulasjonene om min fortid, så har jeg faktisk både hilst på Kong Olav 5. og hatt skilpadde. Jeg har derrimot aldri hatt hull i øret :-)

  6. Det vil si at jeg avga riktig svar på Skysstasjonen. Takket være toppluen din var det lett å se at du ikke hadde hatt hull i ørene.

  7. Navnet mitt e June Dahl. Å d e ikkje patetisk å aldri ha slått ngen, d som e patetisk e å skrøyda av at du aldri har slått ngen (då ber du jo om bråg). Uansett ei øvelegent kjedelig 5 ting liste. Om du har et så forbanna tragisk liv, så foreslår eg at du heller holde d for dg sjøl. Virka forresten som du tog mg ganske serrrrriøst ..

Kommentarer er stengt.