Veien til Norseman

 Da er det endelig bestemt, jeg skal delta i Norseman Xtreme Triathlon 2008! Grunnen er min trang til personlige utfordringer. Før har disse utfordringene stort sett bestått av å overvinne min egen frykt. Dette er trolig den beste følselsen jeg vet. Realiteten er dessverre at vi alle blir eldre, og for meg betyr det at mange utfordringer ikke lenger kun handler om frykt – men om rene fysiske prestasjoner. Ja, jeg frykter Norseman, verdens hardeste langdistansemaraton. Og jeg gleder meg.

Veien blir lang, jeg har nok ufattelig langt igjen. Akkurat nå har jeg ikke så stor fokus på triatlon ettersom vi er midt i vintersesongen. Treningen starter for alvor på vårparten etter Norway Freeride Cup som jeg også ser veldig frem til. Setter alltid pris på treningskompiser, så om du føler for en liten svettebø-økt, gi meg en lyd!

Hehe, får sommerfugler og tårer i øynene bare jeg tenker på faenskapet.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

  1. Jeg har stor tro på at dette vil du klare fint Anders! Ingen tvil, med din insatts å treningsmoral så vil dette gå bra! Gi meg en lyd hvis jeg kan bidra med noe. Lykke til!

  2. Ikke dårlig Anders. Jeg har sett endel bilder, som Thobias til Bettina tok, og det er ingen dans på roser…

Kommentarer er stengt.