Dagens Spørsmål?

Flere navn kan brukes av både gutter og jenter. Jeg kommer foreløpig bare på to. Nikita og June. Kommer dere på fler?

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

17 kommentarer

  1. Torbjørg.
    Fungerer som jentenavn på nært hold. Men på avstand Torbjørn. Stikk ut å test!.. «TORBJØRG!!» TOOOORRRBJJØØRRG!!! «

  2. Michelle og Janne (Ahonen for eksempel) kommer jeg på. Og så kommer jeg på Chris, men det er forkortelse for to forskjellige navn. Max og (Hun der i Steg for Steg). Hvis du lurer, så kan du jo google, eller er det en del av poenget med denne leken at man ikke skal?;)

Kommentarer er stengt.