Skubi rapporterer

SkubiMoralen er: impulstur er best! Sjekket værmeldingen rett før midnatt mandag kveld. Da var det bare å pakke og dra!:)

Noter at lokal fjølkjører Severin Bakke har kjørt den spisse, solvendte toppen på Klovtindan-bildet. Saiko!

Det største skredet er helt pervo! Det har gått ned i et vann, pressa ut allt vannet og fyllt det med snø og skjøvet all isen opp på veien og videre opp mot en gård og stoppet noen få meter fra husene. Hovedveien var dekket med 4-5 meter is, snø og jord i 3-400 meters bredde! Saiko!

Vi samler en fin liten gjeng og reiser opp i Mars/April!

Fett fjellStørst skredStørre skredStort skredStrynSkubis sporMinigolf på FjellsetraKlovtindanHøgnykenVelg linjeBlådalen

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

  1. aiaiai, misunnnnnelig! mye fine topper der oppe:-) eg å vilde e klar for sunnmørstur utpå våren!

  2. Wow! Tilbake etter en saikophet tur på nordvestlandet. Vanskelig å sammenligne men det har vært på høyde med Zillertalturen ifjor. Seks dager med sol og knusktørr pudder i fem forskjellige anlegg i drøye omgivelser er ikke feil. Stranda-Fjellsetra-Tusten/Molde-Stordal-Stranda-Stryn. Blir vanskelig å toppe det her på en stund!

  3. Høyres bra ut Skubi. Områdene der er veldig bra. Mange fine topper. I Bodø har me og fått fine forhold, og landskapet kan heilt klart sammenlignes med Romsdalen. Denne veka har eg 4 dagar på ski i sol og 20 cm med pudder. Norland må opplevas på ski

Kommentarer er stengt.