Avbestill telefonkatalogen!

Jeg vil oppfordre alle som ikke bruker telefonkatalogene til å avbestille dem. Hvert år sendes det ut 9,2 millioner kilo kataloger! 9 av 10 bruker dem ikke. De aller aller fleste bruker bare katalogene på nettet og kaster papirkatalogene hvert år med plasten rundt.

Naturvernforbundet og Grønn Hverdag foreslår at Eniro heller sender en katalog adressert i posten til de som bruker de og ønsker å ha de.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

9 kommentarer

  1. min telefonkatalog blir brukt saa hyppig at sidene begynner aa falle ut foer mai. Kanskje bestiller jeg 2 til neste aar.

  2. hoho!

    Horte bare radioen at det var en bajas fra Naturvernforbundet som inngikk et veddemaal med en kompis om at han kunne faa 10 000 til aa avbestille katalogen. Han komponerte saa en kjedemail og sendte ut til alle han kjente, og innen uken kunne Eniro fortelle at over 100 000 hadde avbestilt. Det hjelper altsaa aa ta det forste steget av og til!

  3. Tilbaketråkk: Ditt distrikt

Kommentarer er stengt.