El Casa Pingo

Ting skjer, og ting skjer fort. Fryktelig fort. Søndag for 3-4 uker siden skulle jeg vise bruttern en kul leilighet som jeg hadde lyst på. «Hva med den der da?» spurte han, og pekte på en annen leilighhet. Joa, den var fin. Der var det visning allerede på onsdag og torsdag, så den kunne vi jo se på. Mandag søkte jeg om nytt lån og onsdag var det innvilget. Torsdag hadde jeg laft inn bud og mandag var jeg eier av ny leilighet. Så var det bare å finne en megler som ville selge mitt gamle krypinn. Jeg fikk anbefalt å bruke en veninne av en veninne, og etter en liten prat var det bestemt. Cecilie skulle selge den gamle leiligheten. Så var det bare å sette igang med rydding og vasking, for allerede torsdagen etter skulle takstmann og fotograf komme. Nå er alt dette ordnet, og mitt bosted i over 5 år ligger nå ute for salg. Til helgen er det visning og 15. april får jeg nøkkelen til min nye bopæl. Kjenner dere noen som er på utkikk etter en leilighet på Bislet, så er det bare å tipse dem om en flott liten godbit. Her ser dere hvordan leiligheten kan se ute etter noe rydding og vasking, og her ser dere leiligheten som skal bli mitt nye oppholdssted i tiden framover..

Ha en dag uten økonomisk ruin.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

8 kommentarer

 1. Hei Pling,
  Den nye leiligheten ser super fresh ut. Bare si ifra om du vil ha litt styling hjelp. Agnes og jeg hjelper gjerne til med innredning…
  Elise :)

 2. Øyyy, innflytningsfest? Jeg stiller med Hitmix 1994!

  Grattis very much! Men når du først skal bo i Kollen må du snart bytte ut den lille frosken med en SUV også da…

 3. Hehehe… så det var en liten søt leilighet under alt rotet i den gamle ja:):) Den ser jo super bra ut nå som det er så ryddigt der…sikker på at du vil flytte? ;)

 4. Snålt hvordan du hadde forkledd kåken nå. Det synes å være noe humbug på gang. Lånt naboen sin?

  Fresh leilighet på smedstad. Tenkt å investere i utemøbler til terrassen? :)

 5. Ping?! Jeg kjente meg ikke igjen i det hele tatt. Her er det ugler i mosen. Uansett, grattis med ny kåk. Håper jeg blir invitert i innflytningsfest i vår!

 6. Hei Sjokka. En leilighet er vel ikke ment som en ren investering? Det skal jo først og fremst være et sted å bo.. Prisen er vel der markedet ligger. Husk at kvadratmeterprisen er lavere enn på den jeg solgte..

Kommentarer er stengt.