Reunion

I helgen var jeg i Røldal i forbindelse med at «Gutta i Blå’n» hadde den etterhvert årlige reunionen vår. Gutta er meg og noen studiekompiser og Blå’n er en sofa vi tilbrakte mange timer i.. Det er morsomt å møte gutta igjen. Selvom det er over 6 år siden jeg var ferdig i «Vanger’n», så føles det som om det var i forrige uke jeg møtte gutta sist. Veldig lite har forandret seg. Gutta er de samme de :-)Føret i Røldal var varmt og fuktig både i bakken og på Skyssen. Søndag merket jeg for alvor at våren er i anmarsj. Nede på Shell var det 10 +grader og nesten sommerlig. Nydelig :-)
Nå sliter jeg meg gjennom en skikkelig blå-mandag, så denne rapporten blir kanskje litt ufullstendig.. Men, uansett, takk for en flott helg alle som var der.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

7 kommentarer

  1. Og denne mandagen som var så blå.. Plutselig er den lyserosa. Vi fikk påskeegg på jobben!! Heia sjefen :-)

  2. Det spørs. Trolig blir jeg å finne på Ustaoset hele påsken. Men, jeg kan jo overtales til det meste..

  3. Jeg kommer sannsynligvis på freddan. Satser på en goe gamale TV-påske, brilleskille er allerede i boks. Du må ta deg en tur Ping!

  4. Det blir faen ikke påske uten Ping! Hvis du blir på Ustaoset blir jeg på jobb!

Kommentarer er stengt.