All Night Long!

Si hva du vil om mørkhudede, si hva du vil om folk fra United States of Bush, si hva du vil om eighties disco-pop og si hva du vil om Paris og Nicole, men kødder du med Lionel Richie, så er du ikke en venn av Ping!

Stemningen var utrolig bra da seks karer i sin beste alder i går gikk inn hovedingangen på Oslo Spectrum. Vi skulle på konsert med vårt store 80-talls idol. Mange vil kanskje reagere og mene at den konserten fikk jeg jo med meg i Odda på lørdag, men for meg så er Lionel langt større enn både Samantha og Sabrina og hva de nå enn heter tilsammen.

I salen var det sikkert 70% damer, men det hjalp jo oss lite. Vi viste at vi ikke hadde så mye å stille opp med i forhold til mannen på senen. Men i salen var det hvertfall godt med kjentfolk. Plutselig møtte jeg en kollega, så en jeg kjenner fra skolen osv. Alle gutta kjente en hel gjeng med mennesker, så det er tydelig hvilken musikk som var poppulær da jeg vokste opp :-)

Som Lionel sa «You look like the ‘All Night Long’ kind of audience, so we’ll keep it going ‘All Night Long'» Som sagt så gjort. Han dro igang et show jeg gjerne skulle sett en mann i midten av femtiårene gjøre etter ham. Kjempehits kom som perler på en snor. Alt fra gammelt Commodores til sanger fra hans nyeste album, men på en kosert med Lionel kommer man ikke utenom Dancing in the celing, Hallo, All night long og selvfølgelig min egen favoritt Stuck on You.

Etter et nesten to timer langt fyrverkeri av et show gikk han av til trampeklapp. Jeg tror nok ikke det er mange som klarer å skape like mye liv på en kosert med bare sitteplasser.

Takk for en bra kveld.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

Kommentarer er stengt.