Unnskyldning

Tenkte bare å unnskylde meg til alle trofaste lesere av vår fantastiske blogg – lever for tiden i en evig tidsklemme, og blogging er dessverre langt nede på oppgavelisten min. Jeg må trolig skuffe alle som har ventet på rapport fra Russland, det kan se ut som om den utgår. Bilder vil dog komme, når jeg tar et skippertak i galleriet. Forhåpentligvis vil de av dere som leser papirutgaven av Fri Flyt få mulighet til å lese om våre russiske opplevelser til høsten, men det er ikke helt avklart enda.

Det blir heller ikke rapport fra Hemsedal, Lofoten, Sauda eller Røldal Freeride Challenge. Sistnevnte kan kanskje noen andre ta ansvar for?

Jeg har forresten flyttet til Oalsgata 29. Det er liten vits å besøke meg, for jeg er aldri hjemme. Kan også avkrefte alle rykter som Smelli har spredd om at jeg har fått meg kjæreste, det stemmer ikke.

Tenker på å gjøre en stor omorganisering av kaskjer.com til høsten. Det er litt leit at et så bra og godt besøkt nettsted har så lite aktivitet. Vi må jobbe litt sammen for å få populariteten opp igjen. Eller hva sier dere?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

14 kommentarer

  1. Jeg stemmer for mer aktivitet, men jeg føler at det ikke kun er opp til oss to Anders. Det er da mange bilder på toppen av siden her, men jeg hører lite fra de andre. Noen som har fått ny jobb eller ny kjæreste eller flyttet i det siste? Har dere ganske enkelt bare sett en pussig fugl? Skriv om det da vel..

  2. jeg synes kaskjer.com i sin helhet bør legges ned. en kameratblogg med ett aktivt medlem har på en måte mistet sin funksjon og når også primus motor anders har havnet i tidsklemma er det ikke annet å gjøre enn å gi kaskjer.com et velfortjent nakkeskudd. det har vært trist å se plagiater som daimgjengen.com sakte men sikkert gå forbi på både stilpoeng, entusiasme og aktivitet men samtidig vil jeg ønske disse plagierende juksepavene lykke til med bloggene sine i fremtiden.

    så kjære medlemmer av kaskjer.com, tusen takk for innsatsen, men nå er det på tide å gjøre slutt på lidelsen.

  3. LENGE leve kaskjer!! Elske denne bloggen:)
    Deilige gutter her også!

  4. Setter faktisk pris på meningene dine diddah, men jeg tror ikke løsningen er å legge ned kaskjer. Grunnen er at jeg blir møtt av så mange der ute, kjente som ukjente, som setter pris på skriveriene her inne. Løsningen er, tror jeg, omorganisering, omstrukturering, ny funksjonalitet, nytt utseende(?) og ny piff. Spørsmålet er bare hvordan. Jeg kommer tilbake til saken.

  5. ikkje legg ne sia !!! den e no knall syns vi jentene so sitt her o les. OFTE inne å ser. GO ANDERS & PING :-) !!

  6. tippe den reiv! men fra spøg te mp5. eg meine selvfølgelig ikkje at kaskjer.com bør leggas ner. det e heilt naturlig med varierende aktivitet i blogger som denne.

Kommentarer er stengt.