Alltid tidlig ute?

Posten har vel ikke alltid hatt en høy stjerne hos meg. Det er langt fra første gang jeg opplever rot hos vår venn Posten. Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg flyttet. Dette skjedde 15/4. Når mann flytter, er det viktig å melde adresseendring, ellers vil mann jo ikke få posten sin. Jeg meldte fra i god tid før flytting, og Posten er flittige med å videresende posten min. Melder man flytting på nettet, får man videresendt posten gratis første måneden, så det gjorde jeg. Etter tre uker fikk jeg et tibud fra min gode venn Posten. For bare 180 kroner skulle de videresende posten min i ytterligere seks måneder. Det er jo ikke sikkert at alle har fått med seg at jeg har ny adresse (Det er faktisk ikke alle i hele verden som leser Kaskjer..) så jeg tenkte at det sikkert var lurt å takke ja til tilbudet fra Posten.
Lørdag 19. mai fikk jeg regningen på 180 kr. Betalingsdato? 19/5. Hmm, litt dårlig tid tenker dere? Joda, tiden var litt knapp, men hadde regningen kommet rett til min nye adresse ville jeg sikkert hatt god tid til å betale. Men den gang ei. Jeg ville jo regne med at de første til å få med seg omadresseringen var Posten selv. Neida. Posten klarte å sende regningen til min gamle adresse! Deretter måtte det lokale postkontoret omadressere regningen til min nye..
Er det overhodet mulig? I følgebrevet til regningen står det jo svart på hvitt at fra 15/4 er ikke lenger adressen min Johannes Bruns gate, men Dagaliveien. Likevel klarer Posten å sende regningen til Johannes Bruns gate…

Ha en litt oppgitt dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

1 kommentar

  1. Hvis du melder varig adresse endring hos likningskontoret. Så slipper du å betale noe som helst. Så sant du har flytta for godt. Tror faktisk det er lovpålagt.

Kommentarer er stengt.