Nordsjørittet

Nordsjørittet 10 år, 1997-2007Føler det er mye snakk om Nordsjørittet i år. Vi har tidligere hørt Ole Kristians erfaringer med denne sykkelturen, og i år skal jeg også delta. Hvem andre er med? Bambi, Morten og André har jeg hørt er bankers. Smelli skrøyta seg opp på lørdag, men er det tak i ham? Er du med i år igjen Ole Kristian? Jeg skal starte i pulje 4 som setter av gårde kl. 10.45. Kjører selvfølgelig for kaskjer.com. Datoen er 9. juni, og påmeldingsfristen er 23. mai, altså om to dager. Heng dere på!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

4 kommentarer

  1. Tjo ho, jeg er nok ikke med. Har et kne som ikke er på lag med meg. Oppladningsmessig er jeg på samme sted som i fjor. Ikke sykklet en meter, så sånn sett hadde jeg stillt like sterkt i år og.

Kommentarer er stengt.