Fjesbok-vegreren

Anders og Kalle i FirkantLørdagens papirutgave av Stavanger Aftenblad inneholdt en artikkel om «Facebook-vegrerne» Anders og Karl Bertil fra firkant.no. Av ulike grunner holder vi oss langt unna farsotten Fjesbok. Mine grunner til dette er:

 • Jeg bruker mer tid foran en datamaskin enn det som er heldig.
 • Fritiden min er begrenset, og jeg har mer enn nok fritidsinteresser.
 • Jeg har nok venner, og dem liker jeg å omgås med i levende live.
 • Jeg har ikke samvittighet eller råd til å bruke arbeidstiden min til slikt, som jeg leser at mange andre gjør.
 • Jeg har en privat gjøre-liste som er lang som et vondt år, ønsker ikke å utsette gjøremål mer enn nødvendig.

Jeg bruker heller ikke tid til TV-titting, MSN eller dataspilling. Levetiden vår er faktisk begrenset, og jeg ønsker ikke å misbruke tiden min på dank. Word.

Foto: Åsmund Ådnøy / Stavanger Aftenblad

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

11 kommentarer

 1. Forresten.
  Huske eg feil eller va ikje du en ivrig IRC bruker en gang i tiden?

  Facebook er en modernisert utgave…;)

 2. Anonym: jo, jeg var en ivrig IRC-bruker før, og jeg angrer bittert på at jeg ikke brukte de utallige timene og nettene på det som gir mitt liv mening – ski- og brettkjøring i nydelig natur, sammen med gode venner.

 3. Stian: ski- og brettkjøring var ETT eksempel.

  Likte avslutningen på kommentaren:

  Groucho Marx mest berømte replikk er ”Jeg vil ikke være medlem av en klubb som vil ha meg som medlem.” Det kan ikke sies bedre.

  Når alle er på Facebook, blir det status ikke å være der.

 4. IRC rule jaffal!!

  Når en uttrykke seg sånn ca som dette «eg vil sje ver me for det e sje sunt etc» så tror eg at der e stor fare for at både Anders og «Karl Bertil» e i ferd me å bli kristne streitinga begge to. Dåkke minne meg om foreldrene som fekk klatrestativå bannlyst fordi di konne ver farlige.

Kommentarer er stengt.