Dagens spørsmål (spørreundersøkelse)

Hvis du måtte velge en sprittype/merke som var den eneste typen sprit du kunne drikke resten av livet, hvilken/t ville du da ha valgt? Her snakker vi ikke om Vodka eller Rom, men heller om Absolut Citron eller Captain Morgan.

Ha en fortsatt tørst dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

27 kommentarer

 1. Jeg er generellt ikke glad i sprit men hadde jeg klart å venne meg til spritsmaken måtte det blitt Calvados fordi den har veldig mye positive smaker skjult bak alkoholen. Kommer ikke på noen merker eller produsenter i farten.
  Ellers synes jeg Habana Club 7 Años og Anejo Reserva er ganske gode til å være sprit.

 2. Er det noe jeg ALDRI ville «låst» meg til, så er det dunken. Tror jeg måtte gått for Hvit Bacardi eller Jack Daniels.

 3. Siden eg kun drikker brennevin reint så e eg kresen på smaken… Va i Bad gastein i vinter og der drakk eg ei flaska ein kveld som heitte ERISTOFF…. Meget bra !!!! Gorbatschow er ei heller ikke så verst… Eneste eg kan si med sikkerhet er at de norskproduserte varene er ræva på smak og skallebank i forhold til mangen av de utenlanske……

 4. Jepp, enig der Asle! Men den gjengse vodkaen du får i Russland er faktisk værre enn Absolut og Vikingfjord. Vi traff en russer som hadde studert i gudbrandsdalen og han foretrakk norsk heimert fremfor vanlig russisk vodka! De klarer ikke å produsere nok kvalitet så det meste er omtrent som «dunken». Vi fikk veldig god vodka i Moskva men ellers var det helt jævlig og jeg skal aldri drikke det igjen. Aldri!………aldri..

 5. Ja skubi du har rett. Diskuterte dette med drilleren min på jobb. Han e sammen med ei russisk kjerring, og når han e nede i russland på besøk til familien hennes så e det kun få men gode brenneviner som blir anbefalt som drikkende i russland. De lager noen til de som har råd til å betale og så lager de mangen sorter til de som bare skal drikke seg i hjel;)

 6. dette er et lurespørsmål. det må minst sju slag sprit te for å sikra en vellykka kveld.

 7. Are Hoff: Kjenner ikke deg, men du må være syk….

  Jeg tror jeg ville gått for Bombay Sapphire. Kan drikkes på et utall måter, og til alle anledninger.

  Jeg følger opp med det enda vanskeligere
  «Hvis du bare skulle hatt sex med en kvinne (evt mann) resten av livet, hvem ville du valgt?»
  Fritt valg på øverste hylle!

 8. jeg møtte captain morgan på fredag, han hamra inni hodet mitt heeeele lørdagen.. Tviler på at det blir captein på meg med det første.. satan han er god, men jævelig vond dagen etter…

 9. Tilleggs spørsmål: Til Dere som setter pris på en jack: Hvorfor er flasken firkantet?

 10. Jim, Jack and Johnnie, all good friends of mine!
  Tipper vilt at det har med logistikken å gjøre når flasken skulle sendes til amerikanske kriger rundt i verden.

 11. Jeg har hørt: Det var for å unngå at flasken ikke skulle trille av bilsete.
  Tennesee var i tillegg alko fritt.
  I grunne ganske smart.

 12. Hmm, rimer ikke helt. Jack kom vel på bordet før bilen var oppfunnet. Men de kan jo ha endret flasken underveis…

 13. Før folk kjørte rundt i biler hadde de jo hest å kjerre, så teorien til michi holder i massevis. Og hvorfor skal flasker være runde?

Kommentarer er stengt.